Політика конфіденційності

Інтернет-магазин yummysocks.com.ua приділяє значну увагу захисту персональних даних своїх Користувачів. Користувачі сайту yummysocks.com.ua (далі – Сайт) можуть переглядати товари та інші сторінки Сайту, не повідомляючи про себе жодних персональних даних. Однак, для надання послуг, пов’язаних з купівлею товарів, представлених на Сайті, нам потрібні Ваші контактні дані. Прохання до Користувачів Сайту ознайомитися з наведеною нижче інформацією та врахувати те, що час від часу положення Політики конфіденційності можуть змінюватися, тому потрібно періодично перевіряти їх.

  1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Ця Політика конфіденційності розроблена у відповідності до діючого законодавства України, в тому числі, але не виключно, Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI щодо Користувачів Сайту yummysocks.com.ua і встановлює порядок отримання, збору, накопичення, зберігання, обробки, використання, забезпечення захисту і розкриття персональних даних Користувачів Сайту.

1.2. Політика конфіденційності Сайту діє відносно всієї інформації, яку ми отримуємо про Користувача під час користування Сайтом.

1.3. Використання Користувачем Сайту для замовлення товару означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

1.4. Дійсна Політика конфіденційності застосовується лише до Сайту yummysocks.com.ua. Інтернет-магазин не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, що можуть бути доступними на Сайті інтернет-магазину.

1.6. Уummysocks.com.ua не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем Сайту інтернет-магазину.

  1. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

2.1. Дійсна Політика конфіденційності встановлює зобов’язання yummysocks.com.ua щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач надає при оформленні замовлення для придбання товару.

2.2. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення форми на Сайті інтернет-магазину та/або за телефоном і включають в себе наступну інформацію:

2.2.1. прізвище, ім’я Користувача;

2.2.2. контактний телефон Користувача;

2.2.3. адреса електронної пошти (e-mail);

2.2.4. адреса доставки товару;

2.2.5. номер банківського рахунку (лише у випадку повернення коштів).

2.3. При цьому Користувач бачить на екрані, яка інформація необхідна для оформлення замовлення, а яка є необов’язковою і вказується лише за бажанням самого Користувача.

2.4. Будь-яка інша персональна інформація, не обумовлена вище (підлягає надійному зберіганню і нерозповсюдженню, за винятком випадків, передбачених в п.п. 4.2 і 4.3 цієї Політики конфіденційності.

  1. МЕТА ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА

3.1. Персональні дані Користувача yummysocks.com.ua може використовувати з метою:

3.1.1.Ідентифікації Користувача, зареєстрованого на Сайті інтернет-магазину, для оформлення замовлення та/або укладення договору купівлі-продажу товару дистанційним засобом з інтернет-магазином.

3.1.2.Встановлення з Користувачем зворотного зв’язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання Сайту інтернет-магазину, надання послуг, обробка запитів і заявок від Користувача.

3.1.3. Підтвердження даних, необхідних для оформлення замовлення.

3.1.4. Повідомлення Користувача Сайту інтернет-магазину про стан замовлення.

3.1.5. Обробки і отримання платежів від Користувача.

3.1.6. Доставки товарів, що замовлених Користувачем;

3.1.7.Надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, пов’язаних з використанням Сайту.

3.1.8.Надання Користувачеві з його згоди, оновлень щодо асортименту товару, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та інших відомостей від імені інтернет-магазину або від імені партнерів інтернет-магазину.

3.1.9. Маркетингових цілей.

  1. СПОСОБИ І ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

4.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будьяким законним способом, в тому числі, в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

4.2. Користувач погоджується з тим, що yummysocks.com.ua має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур’єрським службам, організаціям поштового зв’язку, операторам електрозв’язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті інтернет-магазину або за телефоном, включаючи доставку товару.

4.3. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки на підставах та в порядку, встановленим законодавством України.

4.4. При втраті або розголошення персональних даних адміністрація Сайту інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.

4.5. Уummysocks.com.ua вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

4.6. Уummysocks.com.ua спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.

  1. ЗОБОВ’ЯЗАННЯ СТОРІН

5.1. Користувач зобов’язаний:

5.1.1. Надати інформацію про персональні дані, необхідну для користування Сайтом інтернет-магазину та оформлення замовлення Користувача.

5.1.2. Оновити, доповнити надану інформацію про персональні дані в разі зміни даної інформації.

5.2. Уummysocks.com.ua зобов’язані:

5.2.1. Використовувати отриману інформацію виключно для цілей, визначених цією Політикою конфіденційності.

5.2.2. Забезпечити зберігання конфіденційної інформації в таємниці, не розголошувати без попередньої письмової згоди Користувача, а також не здійснювати продаж, обмін, опублікування, або розголошення іншими можливими способами переданих персональних даних Користувача, за винятком випадків, визначених цією Політикою конфіденційності та діючим законодавством України.

5.2.3. Вживати заходів обережності для захисту конфіденційності персональних даних Користувача згідно з порядком, який зазвичай використовується для захисту такого роду інформації в існуючому діловому обороті.

5.2.4. Здійснити блокування персональних даних, що відносяться до відповідного Користувача, з моменту звернення або запиту Користувача або його законного представника або уповноваженого органу з захисту прав суб’єктів персональних даних на період перевірки, в разі виявлення недостовірних персональних даних або неправомірних дій.

 

  1. ЕЛЕКТРОННІ КОМЕРЦІЙНІ ПОВІДОМЛЕННЯ – РОЗСИЛКА. ВІДМОВА ПІДПИСКИ НА ЕЛЕКТРОННУ РОЗСИЛКУ

6.1. Користувач може підписатися на розсилку від уummysocks.com.u, зазначивши свою адресу електронної пошти або номер телефону й погодившись на обробку персональних даних із метою отримання комерційної та маркетингової інформації електронною поштою або в текстових повідомленнях. Уummysocks.com.ua використовує розсилку новин і текстових повідомлень для інформування про останні пропозиції (наприклад, про нові товари, послуги, спеціальні пропозиції, акції, знижки або розпродаж).

6.2.Користувач має право контролювати отримання електронних комерційних повідомлень інтернет-магазину уummysocks.com.ua.

6.3.Користувач може в будь-який час відмовитися від підписки на розсилку новин і текстових повідомлень.

  1. ФАЙЛИ COOKIES.

7.1. Для роботи Сайту інтернет-магазину уummysocks.com.ua використовує файли «cookie» (або інші засоби відстеження) для ідентифікації користувачів і запам’ятовування встановлених ними глобальних параметрів налаштування виключно в цілях надання послуги, що вимагається Користувачеві, та аналізу ефективності роботи Сайту та товарів.

7.2.Користувач можете управляти та/або видаляти, обмежувати або блокувати cookies файли з Сайту в будь-який час шляхом модифікації конфігурації браузеру.

7.3.Якщо Користувач не бажає використовувати cookies файли на Сайті, то Користувач повинен спочатку відключити cookies файли на своєму браузері.

7.4.Продовжуючи користування Сайтом, Користувач приймає політику інтернет-магазину з використання cookies файлів.

  1. ДОДАТКОВІ УМОВИ

8.1. Уummysocks.com.ua має право вносити зміни в Політику конфіденційності без згоди Користувача, у тому числі, при зміні вимог законодавства України.

8.2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

8.3. Всі пропозиції або питання щодо цієї Політики конфіденційності слід повідомляти на info@yummysocks.com.ua